Ofte kan det være vanskelig å vite hva man skal se etter når du velger ditt minilager. Mulighetene er uendelig. Du kan velge mellom container og innendørs, kaldt og varmt, sikret eller usikret, innsyn eller ingen innsyn, er lageret døgnåpent, er det adgang med bil, og hvor dyrt og stort det er. Dette kan være overveldende. Derfor er det greit å vite hva man burde se etter før man velger sitt minilager. Det er tross alt du som skal betale for det. Artikkelen tar for seg noen ting du kan være på utkikk etter når du velger ditt minilager.

Undersøk om minilageret er sikkert

Noe av det viktigste når du leter etter ditt minilager, er hvorvidt lageret og avdelingen er godt sikret. Bedriften du leier lager av står ansvarlig for å passe på tingene dine. Ofte kan man ønske å sette vekk relativt dyrebare ting, som platesamlinger eller skiutstyr. 

Minstekravet du burde se etter, er at lageret er overvåket eller har alarm. Det beste er hvis de tilbyr 24/7 videoovervåkning i tillegg til adgangskontroll. På den måten kan man se hvem som har vært i bygningen, til hvilken tid. Skulle de nye alpinskiene dine være borte, kan man altså se på videoopptakene dersom noen har tatt de.

I tillegg burde man forsikre seg om at minilageret har gode låser. Ikke vær gnien på hengelåsen, og helst skal kun du ha tilgang med nøkkel.

Les anmeldelser fra tidligere kunder

Det er enkelt for et minilager å skrive at de har best priser, gode tilganger og fasiliteter og den beste sikkerheten. Men kan man egentlig stole på dem? Ofte er det greit å høre med noen som har erfaring fra dette eksakte minilageret.

Noen bedrifter vil ha reviews på nettsiden sin, slik at du kan se hva tidligere og eksisterende kunder sier om bedriften. Her burde du lese alle anmeldelser du kommer over, for å få et innblikk i hva folk sier om deres opplevelse.

Dersom nettsiden ikke inneholder kundereviews, eller de som er der ser falske ut, kan du besøke minilagerguiden.no. Her ligger det ærlige anmeldelser fra kunder som du vet er ekte, ettersom ingen av bedriftene styrer denne nettsiden. Da får du akkurat det du leter etter, og kan undersøke om minilageret og bedriften ser ordentlig og bra ut.